You are here

SIROVINE

CIKLOMETIKON - SILIKONSKO ULJE

CIKLOMETIKON - SILIKONSKO ULJE

CIKLOMETIKON - SILIKONSKO ULJE

INCI-Name: Ciklomethicone

Upotrebljivo do: 04/2020

Serija: B036215

Proizvodjac: BRB International Holandija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
CINK OKSID

CINK OKSID

CINK OKSID

INCI-Name:  Zinc Oxide - Gold Seal

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: 14170967

Proizvodjac: ZM Silesia, Poljska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
COVI-ox T-50 C - PRIRODNI VITAMIN E

COVI-ox T-50 C - PRIRODNI VITAMIN E

 

COVI-ox T-50 C

INCI-Name:  Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

Upotrebljivo do: 05/2021

Serija: 14822133

Proizvodjac: BASF SE, Nemacka

380,00 RSD
D-PANTENOL 75%

D-PANTENOL 75%

D-PANTENOL 75%

INCI-Name: D-Panthenol 75%

Upotrebljivo do: 04/2020

Serija: 180402Y16

Zemlja porekla: Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
DECYL OLEATE

DECYL OLEATE

DECYL OLEATE

INCI-Name: Decyl oleate

Upotrebljivo do: 03/2020

Serija: 1017C1801

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
DESTILAT HAMAMELISA

DESTILAT HAMAMELISA

DESTILAT HAMAMELISA

INCI-Name:  Witch Hazel Distillate

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: 10300029

Proizvodjac: Symrise AG, Nemacka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

120,00 RSD
DIMETIKON - SILIKONSKO ULJE

DIMETIKON - SILIKONSKO ULJE

DIMETIKON - SILIKONSKO ULJE

INCI-Name: Dimethicone

Upotrebljivo do: 04/2022

Serija: B023279

Proizvodjac: Amedeo Brasca Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
EUXYL PE9010 - Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

EUXYL PE9010 - Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

EUXYL PE9010

INCI-Name:  Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

Upotrebljivo do: 08/2022

Serija: 1537096

Proizvodjac: Schülke & Mayr GmbH Nemacka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

100,00 RSD
GEOGARD 221 - Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol (and) Water

GEOGARD 221 - Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol (and) Water

GEOGARD 221

INCI-Name:  Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol (and) Water

Upotrebljivo do: 12/2020

Serija: 602155

Proizvodjac: Lonza, Švajcarska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

180,00 RSD
GLICERIL MONOSTEARAT

GLICERIL MONOSTEARAT

GLICERIL MONOSTEARAT

INCI-Name: Glycerol Monostearate

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 20104826

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
GLICERIN - BILJNI

GLICERIN - BILJNI

GLICERIN - BILJNI

INCI-Name:  Glycerol 99,5%

Upotrebljivo do: 02/2021

Serija: 190215E005

Proizvodjac: Oleochem, Ceška

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

80,00 RSD
GUAR GUMA

GUAR GUMA

GUAR GUMA

INCI-Name:  Guar Gum

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 3232

Proizvodjac: Agro gums, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE - PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE - PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE

INCI-Name: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: 20101885

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
HIDROLAT ANGELIKE

HIDROLAT ANGELIKE

HIDROLAT ANGELIKE

INCI-Name:   Angelica archangelica Distillate

Upotrebljivo do: 01/2021

Serija: POU6

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT IZOPA-MILODUHA

HIDROLAT IZOPA-MILODUHA

HIDROLAT IZOPA

INCI-Name:  Hyssopus officinalis Distillate

Upotrebljivo do: 01/2020

Serija: POU5

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD

Stranice