You are here

DECYL OLEATE

Šifra:
380
Cena:200,00 RSD
Proizvod je neocenjen

DECYL OLEATE

INCI-Name: Decyl oleate

Upotrebljivo do: 03/2020

Serija: 1017C1801

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

Pakuje i stavlja u promet: 
Crystal Lab doo  Jovijanova 70  11050 Beograd
office@crystallab.rs  060/44 66 034

 

ODABERITE PAKOVANJE: 

Slični proizvodi