You are here

CAPRYLIC-CAPRIC TRIGLYCERIDE

Šifra:
312100
Cena:300,00 RSD
Proizvod je neocenjen

CAPRYLIC-CAPRIC TRIGLYCERIDE

INCI-Name: Caprylic / capric triglyceride

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 34334

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

Pakuje i stavlja u promet: 
Crystal Lab doo  Jovijanova 70  11050 Beograd
office@crystallab.rs  060/44 66 034

ODABERITE PAKOVANJE: 

Slični proizvodi