You are here

500g

ŠUMSKI LIŠAJ - CO2 EKSTRAKT

ŠUMSKI LIŠAJ - CO2 EKSTRAKT

CO2 ekstrakt šumskog lišaja

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil and Polyglyceryl-6 Caprylate and Polyglyceryl-3 Palmitate and Usnea Barbata (Lichen) Extract

550,00 RSD
ŠARGAREPA - Biljno ulje

ŠARGAREPA - Biljno ulje

ULJE ŠARGAREPE - macerat u sojinom ulju

INCI-Name:  Glycine Soja (Soybean) Oil (and) Daucus Carota Sativa (Carrot) Root Extract (and) Beta-Carotene (and) Tocopherol

Upotrebljivo do: 03/2021

Serija: 3193125

Proizvodjac: Kurt Richter, Nemacka

500,00 RSD
ŠAMPONSKA BAZA - Premium Shampoo Base

ŠAMPONSKA BAZA - Premium Shampoo Base

ŠAMPONSKA BAZA - Premium Shampoo Base

900,00 RSD
ČOKOLADA - Mirisno ulje

ČOKOLADA - Mirisno ulje

ČOKOLADA - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 06/2020

Serija: 1486774

Proizvođac: Iberchem, Španija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

400,00 RSD
ČAJNO DRVO - Etarsko ulje

ČAJNO DRVO - Etarsko ulje

ČAJNO DRVO - etarsko ulje

INCI-Name: Melaleuca Alternifolia (Tea Treeoil

Upotrebljivo do: 02/2021

Serija: 93085

220,00 RSD
ZINO - Mirisno ulje

ZINO - Mirisno ulje

ZINO - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 11123

Proizvođac: Curt Georgi, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
ZELENA JABUKA - Mirisno ulje

ZELENA JABUKA - Mirisno ulje

ZELENA JABUKA - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 2173

Proizvođac: Curt Georgi, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
ZALFIJA - Etarsko ulje

ZALFIJA - Etarsko ulje

ŽALFIJA - etarsko ulje

INCI-Name:  Salvia Officinalis Oil

Upotrebljivo do: 02/2022

Serija: 1130152

Proizvodjac: Frey Lau, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

310,00 RSD
YLANG YLANG - Etarsko ulje

YLANG YLANG - Etarsko ulje

YLANG YLANG - etarsko ulje

INCI-Name:  Cananga Odorata Flower Oil

Upotrebljivo do: 10/2020

Serija: 57494

Proizvodjac: Gustav C. Meht, Nemačka

400,00 RSD
WITEPSOL H15 - Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

WITEPSOL H15 - Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

WITEPSOL H15

INCI-Name:  Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

Upotrebljivo do: 12/2021

Serija: 812568

Proizvodjac: Oleochemicals Nemacka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

250,00 RSD
WINE RED

WINE RED

WINE RED

INCI-Name:  Fluorphlogopite - Iron oxide 

Upotrebljivo do: 06/2023

Serija: 7513

Proizvođac: Kolortek, Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
WHITE MUSC - Mirisno ulje

WHITE MUSC - Mirisno ulje

WHITE MUSC - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 11258

Proizvođac: Curt Georgi, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
WHITE DOVE - Mirisno ulje

WHITE DOVE - Mirisno ulje

WHITE DOVE - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 5382

Proizvođac: Curt Georgi, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
VIŠNJA - Mirisno ulje

VIŠNJA - Mirisno ulje

VIŠNJA - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 11009

Proizvođac: Curt Georgi, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
VITAMIN E - DL-α-Tocopherol acetate

VITAMIN E - DL-α-Tocopherol acetate

VITAMIN E

INCI-Name:  DL-α-Tocopherol acetate

Upotrebljivo do: 11/2020

Serija: 201201711104

Zemlja porekla: Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
VITAMIN C (L-ascorbic acid)

VITAMIN C (L-ascorbic acid)

VITAMIN C

INCI-Name:  L-ascorbic acid

Upotrebljivo do: 08/2021

Serija: 180814-C02

Zemlja porekla: Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

135,00 RSD

Stranice