You are here

500g

HIDROLAT LAVANDE

HIDROLAT LAVANDE

HIDROLAT LAVANDE

INCI-Name: Lavandula Angustifolia Distillate

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: POU107

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT MATIČNJAKA

HIDROLAT MATIČNJAKA

HIDROLAT MATIČNJAKA

INCI-Name: Melissa officinalis Distillate

Upotrebljivo do: 01/2020

Serija: POU1

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT MENTE

HIDROLAT MENTE

HIDROLAT MENTE

INCI-Name: Menta piperita Distillate

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: POU110

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT MUSKATNE ŽALFIJE

HIDROLAT MUSKATNE ŽALFIJE

HIDROLAT MUSKATNE ŽALFIJE

INCI-Name:  Salvia sclarea Distillate

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 2018883

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT NEVENA

HIDROLAT NEVENA

HIDROLAT NEVENA

INCI-Name:   Calendula officinalis Distillate

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 2018892

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT PAČULIJA

HIDROLAT PAČULIJA

HIDROLAT PAČULIJA

INCI-Name:  Pogostemon Cablin (Patchouli) Distillate

Upotrebljivo do: 03/2021

Serija: 3909251602

Zemlja porekla: Srbija

150,00 RSD
HIDROLAT RUŽE

HIDROLAT RUŽE

 

HIDROLAT RUŽE

INCI-Name: Rosa Damascena Distillate

Upotrebljivo do: 01/2020

Serija: POU2

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

150,00 RSD
HIDROLAT SMILJA

HIDROLAT SMILJA

HIDROLAT SMILJA

INCI-Name: Helichrysum italicum Distillate

Upotrebljivo do: 01/2021

Serija: POU3

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT TAMJANA

HIDROLAT TAMJANA

HIDROLAT TAMJANA

INCI-Name:  Boswellia Carterii Distillate

Upotrebljivo do: 03/2021

Serija: 110618

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

150,00 RSD
HIDROLAT TIMIJANA

HIDROLAT TIMIJANA

HIDROLAT TIMIJANA

INCI-Name: Thymus vulgaris Distillate

Upotrebljivo do: 08/2021

Serija: POU107

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT YLANG YLANG

HIDROLAT YLANG YLANG

HIDROLAT YLANG YLANG

INCI-Name:   Cananga Odorata Distillate

Upotrebljivo do: 03/2021

Serija: 230618

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT ŽALFIJE

HIDROLAT ŽALFIJE

HIDROLAT ŽALFIJE

INCI-Name:   Salvia officinalis Distillate

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 2018652

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIJALURONSKA KISELINA

HIJALURONSKA KISELINA

HIJALURONSKA KISELINA

INCI-Name:  Hyaluronic Acid - Ordinary M.W.

Upotrebljivo do: 10/2020

Serija: O-1701451-181018

Proizvodjac: Omnipharm, Francuska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

2.000,00 RSD
HITECREAM 3000

HITECREAM 3000

HITECREAM 3000

INCI-Name: Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Oat 
Protein (and) Behenyl Alcohol (and) Palm 
Glycerides (and) Sodium Stearoyl Glutamate (and) 
Sucrose Palmitate

Upotrebljivo do: 09/2020

Serija: 0190001017

Proizvodjac: Sinerga, Italija

500,00 RSD
HOLESTEROL

HOLESTEROL

HOLESTEROL

INCI-Name: Cholesterol

Upotrebljivo do: 03/2021

Serija: 20190302

Zemlja porekla: Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

450,00 RSD
IGLICE SIBIRSKOG BORA - Etarsko ulje

IGLICE SIBIRSKOG BORA - Etarsko ulje

SIBIRSKI BOR - etarsko ulje

INCI-Name:  Siberian Pine Nut Oil (Pinus sibirica)

Upotrebljivo do: 12/2020

Serija: 2843789

Proizvodjac: Charabot, Francuska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD

Stranice