You are here

500g

GEOGARD 221 - Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol (and) Water

GEOGARD 221 - Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol (and) Water

GEOGARD 221

INCI-Name:  Dehydroacetic Acid (and) Benzyl Alcohol (and) Water

Upotrebljivo do: 04/2020

Serija: 492080

Proizvodjac: Lonza, Švajcarska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

180,00 RSD
GERANIUM - Etarsko ulje

GERANIUM - Etarsko ulje

GERANIUM - etarsko ulje

INCI-Name:  Pelargonium Graveolens (Rose Geranium) Flower Oil

Upotrebljivo do: 05/2021

Serija: 2900533

420,00 RSD
GLICERIL MONOSTEARAT

GLICERIL MONOSTEARAT

GLICERIL MONOSTEARAT

INCI-Name: Glycerol Monostearate

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 20104826

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
GLICERIN - BILJNI

GLICERIN - BILJNI

GLICERIN - BILJNI

INCI-Name:  Glycerol 99,5%

Upotrebljivo do: 02/2021

Serija: 190215E005

Proizvodjac: Oleochem, Ceška

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

80,00 RSD
GOLD BLUE

GOLD BLUE

GOLD BLUE

INCI-Name:  Mica -Titanium dioxide - Iron oxide - Ultramarine blue

Upotrebljivo do: 06/2023

Serija: 6047

Proizvođac: Kolortek, Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
GOLD GREEN

GOLD GREEN

GOLD GREEN

INCI-Name:  Mica -Titanium dioxide - Iron oxide - Chromium oxide green 

Upotrebljivo do: 06/2023

Serija: 6059

Proizvođac: Kolortek, Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
GOLD SATIN

GOLD SATIN

GOLD SATIN

INCI-Name:  Mica- Titanium dioxide- Tin Dioxide- Iron oxide

Upotrebljivo do: 06/2023

Serija: 302

Proizvođac: Kolortek, Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
GREJPFRUT - Etarsko ulje

GREJPFRUT - Etarsko ulje

GREJPFRUT - etarsko ulje

INCI-Name:  Citrus Paradisi (Grapefruit) Peel Oil

Upotrebljivo do: 10/2020

Serija: 107355

170,00 RSD
GUAR GUMA

GUAR GUMA

GUAR GUMA

INCI-Name:  Guar Gum

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 3232

Proizvodjac: Agro gums, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE - PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE - PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE

INCI-Name: PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: 20101885

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
HIDROLAT ANGELIKE

HIDROLAT ANGELIKE

HIDROLAT ANGELIKE

INCI-Name:   Angelica archangelica Distillate

Upotrebljivo do: 01/2021

Serija: POU6

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT HAJDUČKE TRAVE

HIDROLAT HAJDUČKE TRAVE

HIDROLAT HAJDUČKE TRAVE

INCI-Name:  Achillea millefolium Distillate

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: POU108

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT IZOPA-MILODUHA

HIDROLAT IZOPA-MILODUHA

HIDROLAT IZOPA

INCI-Name:  Hyssopus officinalis Distillate

Upotrebljivo do: 01/2020

Serija: POU5

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT JASMINA

HIDROLAT JASMINA

HIDROLAT JASMINA

INCI-Name:   Jasminum officinale Distillate

Upotrebljivo do: 03/2021

Serija: 110618

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
HIDROLAT KAMILICE

HIDROLAT KAMILICE

HIDROLAT KAMILICE

INCI-Name:  Matricaria chamomile Distillate

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: POU106

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD

Stranice