You are here

10g

POWDERY FLOWER - PUDERASTO CVEĆE

POWDERY FLOWER - PUDERASTO CVEĆE

POWDERY FLOWER - PUDERASTO CVEĆE

Parfemsko ulje

Upotrebljivo do: 12/2021

Serija: 2845351

Zemlja porekla: Francuska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

120,00 RSD
PROPILEN GLIKOL

PROPILEN GLIKOL

PROPILEN GLIKOL

INCI-Name:  Propylene Glycol

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 180705

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

120,00 RSD
PT GOLD

PT GOLD

PT GOLD

INCI-Name:  Fluorphlogopite- Titanium dioxide- Iron oxide- Tin dioxide 

Upotrebljivo do: 06/2023

Serija: 7391

Proizvođac: Kolortek, Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
PČELINJI VOSAK - BELI (Beeswax white - Cera alba)

PČELINJI VOSAK - BELI (Beeswax white - Cera alba)

PČELINJI VOSAK - BELI (Beeswax white - Cera alba)

INCI-Name: Beeswax, white

Upotrebljivo do: 06/2020

Serija: 18061

Proizvodjac: Koster Keunen Holandija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

260,00 RSD
RED VIOLET

RED VIOLET

RED VIOLET

INCI-Name:  Mica -Titanium dioxide - Iron oxide- Manganese violet

Upotrebljivo do: 06/2023

Serija: 6033

Proizvođac: Kolortek, Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
RELAX MARINE - Mirisno ulje

RELAX MARINE - Mirisno ulje

RELAX MARINE - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 11219

Proizvođac: Curt Georgi, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
RICINUSOVO ULJE

RICINUSOVO ULJE

ULJE RICINUSA - nerafinisano

INCI-Name:  Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Upotrebljivo do: 10/2020

Serija: 26858

Proizvodjac: Olvea, Francuska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

120,00 RSD
ROSE RED

ROSE RED

ROSE RED

INCI-Name:  Mica -Titanium dioxide - Iron oxide- Manganese violet

Upotrebljivo do: 06/2023

Serija: 6021

Proizvođac: Kolortek, Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
RUZMARIN - CO2 EKSTRAKT

RUZMARIN - CO2 EKSTRAKT

CO2 ekstrakt lista ruzmarina

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (organic) and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

300,00 RSD
RUZMARIN - Etarsko ulje

RUZMARIN - Etarsko ulje

RUZMARIN - etarsko ulje

INCI-Name:  Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil

Upotrebljivo do: 04/2022

Serija: 116808

160,00 RSD
RUŽA - Mirisno ulje

RUŽA - Mirisno ulje

RUŽA - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 9034

Proizvođac: Curt Georgi, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
RUŽA PARFEMSKO ULJE

RUŽA PARFEMSKO ULJE

RUŽA PARFEMSKO ULJE

Upotrebljivo do: 02/2020

Serija: 987514

Proizvođac: Frey Lau, Nemacka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

170,00 RSD
RUŽINA VODA

RUŽINA VODA

RUŽINA VODA

INCI-Name: Voda, Alkohol, Destilat ruže - Rosa Damascena

Upotrebljivo do: 05/2020

Serija: ML835709/19

Zemlja porekla: Srbija

120,00 RSD
RUŽINO ULJE NERAFINISANO

RUŽINO ULJE NERAFINISANO

RUŽINO ULJE - nerafinisano

INCI-Name:  Rosa Mosqueta (Rose) Hip Oil

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: 3703

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

1.500,00 RSD
SAKURA - TREŠNJIN CVET

SAKURA - TREŠNJIN CVET

SAKURA - TREŠNJIN CVET

Parfemsko ulje

Upotrebljivo do: 12/2021

Serija: 2845355

Zemlja porekla: Francuska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

120,00 RSD
SANDALOVINA - ETARSKO ULJE

SANDALOVINA - ETARSKO ULJE

SANDALOVINA - etarsko ulje

INCI-Name: Santalum Album (SandalwoodOil

Upotrebljivo do: 10/2021

Serija: 107089

380,00 RSD

Stranice