You are here

EMULGATORI I EMOLIJENSI

WITEPSOL H15 - Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

WITEPSOL H15 - Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

WITEPSOL H15 - Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

Tačka topljenja 31-38°C

Baza namenjena izradi supozitorija

 

250,00 RSD
SOJA LECITIN - LECITHINUM

SOJA LECITIN - LECITHINUM

Smeđe žuti granulisani prašak svojstvenog mirisa.

Emulgator, stabilizator i konzervans, prirodnog porekla.

U vodi bubri praveći koloidnu suspenziju, umereno topiv u apsolutnom etanolu, topiv u hloroformu.

450,00 RSD
SIMULGEL EG

SIMULGEL EG

1.200,00 RSD
SENSOCREAM

SENSOCREAM

SENSOCREAM - EMULGATOR

500,00 RSD
POLISORBAT 80

POLISORBAT 80

POLISORBAT 80 - EMULGATOR

Sastav: Polysorbate 80

Doziranje:  5-10% 

150,00 RSD
PLANTACARE 818 UP - Coco-Glucoside

PLANTACARE 818 UP - Coco-Glucoside

Nejonski surfaktant sa uravnoteženom kombinacijom u pogledu stvaranja pene i odličnih dermatoloških karakteristika. Koristi se najčešće kao surfaktantska baza ili ko-surfaktant u kozmetičkim preparatima za pranje.

250,00 RSD
PHYTOCREAM 2000

PHYTOCREAM 2000

PHYTOCREAM 2000 - EMULGATOR

Sastav: Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein (and) Glyceryl Stearate (and) Cetearyl Alcohol

320,00 RSD
OLIVEM 1000

OLIVEM 1000

INCI: Sorbitan olivate (and) Cetearyl olivate

Emulgator za emulzije tipa ulje u vodi

Tačka topljenja: 65-70°C

HLB vrednost: 9

420,00 RSD
NATRIJUM LAURIL SULFAT

NATRIJUM LAURIL SULFAT

NATRIJUM LAURIL SULFAT

Sastav: Sodium lauryl sulfate

 

200,00 RSD
LAUROAT EC

LAUROAT EC

LAUROAT EC - SURFAKTANT

Sastav: Sodium Lauroyl Oat Amino Acids

350,00 RSD
LANETTE N - Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate

LANETTE N - Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate

INCI:  Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate

Emulgator za emulzije tipa ulje u vodi

Tačka topljenja: 50-54°C

200,00 RSD
HITECREAM 3000

HITECREAM 3000

HITECREAM 3000 - EMULGATOR U/V

500,00 RSD
HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE - PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE - PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

HIDROGENIZOVANO RICINUSOVO ULJE - PEG-40 Hydrogenated Castor Oil

U kozmetici se koristi kao solubilizator, emulgator, surfaktant i emolijent. Pogodan za izradu proizvoda sa velikom koncentracijom vode.

Preporučena upotreba do 6%, maksimalno 25%

 

200,00 RSD

Stranice