You are here

EMULGATORI I EMOLIJENSI

NATRIJUM LAURIL SULFAT

NATRIJUM LAURIL SULFAT

NATRIJUM LAURIL SULFAT

INCI-Name: Sodium Lauryl Sulfate 92%

Upotrebljivo do: 04/2021

Serija: 20181104

Zemlja porekla: Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
OLIVEM 1000

OLIVEM 1000

OLIVEM 1000

INCI-Name: Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate 

Upotrebljivo do: 01/2024

Serija: WA0125

Proizvodjac: Hallstar, Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

420,00 RSD
PHYTOCREAM 2000

PHYTOCREAM 2000

PHYTOCREAM 2000

INCI-Name: Potassium Palmitoyl, Hydrolyzed Wheat Protein,Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: 0190000576

Proizvodjac: Sinerga, Italija

320,00 RSD
POLISORBAT 80

POLISORBAT 80

 

POLISORBAT 80

INCI-Name: Polysorbate 80

Upotrebljivo do: 06/2020

Serija: 20101553

Zemlja porekla: Italija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

150,00 RSD
SENSOCREAM

SENSOCREAM

SENSOCREAM

INCI-Name: Sunflower Seed Oil Glycerides, Potassium Lauroyl Wheat Amino Acids, Capryloyl Glycine

Upotrebljivo do: 09/2020

Serija: 0314091127

Proizvodjac: Sinerga, Italija

500,00 RSD
SKVALAN (SQUALANE OLIVE)

SKVALAN (SQUALANE OLIVE)

SKVALAN (SQUALANE OLIVE)

INCI-Name:  Squalane Olive

Upotrebljivo do: 03/2020

Serija: 1903E042401

Proizvodjac: Textron, Španija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
STEARINSKA KISELINA

STEARINSKA KISELINA

STEARINSKA KISELINA

INCI-Name:  Acidum Stearicum

Upotrebljivo do: 04/2022

Serija: 192811

Proizvodjac: AAK, Litvanija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

300,00 RSD
WITEPSOL H15 - Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

WITEPSOL H15 - Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

WITEPSOL H15

INCI-Name:  Hydrogenated Coco-Glycerides (C12-C18)

Upotrebljivo do: 12/2021

Serija: 812568

Proizvodjac: Oleochemicals Nemacka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

250,00 RSD

Stranice