You are here

JOJOBA ULJE - NERAFINISANO

Šifra:
3
Cena:750,00 RSD
Prosek: 6 (3 glasova)

ULJE JOJOBE - nerafinisano

INCI-Name:  Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: 25831

Proizvodjac: Olvea, Francuska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

Pakuje i stavlja u promet: 
Crystal Lab doo  Jovijanova 70  11050 Beograd
office@crystallab.rs  060/44 66 034

 

Ulje jojobe nastaje iz biljke jojobe - grubog, neuglednog grma koji obično raste u vrućim i sušnim klimatskim uslovima. Procesi obrade, filtracije i pasterizacije čuvaju sve vrednosti ulja jojobe, ali pre upotrebe u kozmetičkim preparatima otklanja se njegova boja i miris. Ulje jojobe jedno je od najboljih ulja uopšte. Koristi u losionima, kremama, pilinzima, sapunima, proizvodima za negu kose kao i kozmetičkim preparatima, uglavnom u svim proizvodima koji služe za negu kože.

Jedna od bitnih prednosti ovog ulja je to što se ne kvari niti oksidira, čak ni na visokim temperaturama.

ODABERITE PAKOVANJE: 

Slični proizvodi