HIDROLAT LAVANDE

HIDROLAT LAVANDE

HIDROLAT LAVANDE

INCI-Name: Lavandula Angustifolia Distillate

Upotrebljivo do: 08/2020

Serija: POU107

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
JASMIN PARFEMSKO ULJE

JASMIN PARFEMSKO ULJE

JASMIN PARFEMSKO ULJE

Upotrebljivo do: 02/2020

Serija: 987515

Proizvođac: Frey Lau, Nemacka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

160,00 RSD
HIDROLAT TIMIJANA

HIDROLAT TIMIJANA

HIDROLAT TIMIJANA

INCI-Name: Thymus vulgaris Distillate

Upotrebljivo do: 08/2021

Serija: POU107

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

125,00 RSD
JOJOBA ULJE - NERAFINISANO

JOJOBA ULJE - NERAFINISANO

ULJE JOJOBE - nerafinisano

INCI-Name:  Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

Upotrebljivo do: 01/2021

Serija: 27526

Proizvodjac: Olvea, Francuska

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

750,00 RSD
KAMILICA - Mirisno ulje

KAMILICA - Mirisno ulje

KAMILICA - Mirisno ulje

Upotrebljivo do: 07/2020

Serija: 9640

Proizvođac: Curt Georgi, Nemačka

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

350,00 RSD
FLASH COBALT BLUE

FLASH COBALT BLUE

FLASH COBALT BLUE

INCI-Name:  Mica- Titanium dioxide - Iron oxide

Upotrebljivo do: 06/2023

Serija: 6602

Proizvođac: Kolortek, Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetičkih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

200,00 RSD
ALANTOIN

ALANTOIN

ALANTOIN

INCI-Name:  Alantoin

Upotrebljivo do: 10/2020

Serija: 20171001

Zemlja porekla: Kina

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

180,00 RSD
AKTIVNI UGALJ - PRAH

AKTIVNI UGALJ - PRAH

AKTIVNI UGALJ - PRAH

Upotrebljivo do: 07/2021

Serija: 60716

Zemlja porekla: Srbija

Čuvati na suvom, tamnom i hladnom mestu
Namena: sirovina za izradu kozmetickih proizvoda
Samo za spoljašnju upotrebu

450,00 RSD

Blog/Vesti

MANGO BUTER

MANGO BUTER
Novost

MANGO BUTER

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter