SHEA BUTTER ORGANIC

SHEA BUTTER ORGANIC

Inci name: Butyrospermum Parkii (SheaButter 

400,00 RSD
JOJOBA ULJE - NERAFINISANO

JOJOBA ULJE - NERAFINISANO

Ulje jojobe nastaje iz biljke jojobe - grubog, neuglednog grma koji obično raste u vrućim i sušnim klimatskim uslovima. Procesi obrade, filtracije i pasterizacije čuvaju sve vrednosti ulja jojobe, ali pre upotrebe u kozmetičkim preparatima otklanja se njegova boja i miris. Ulje jojobe jedno je od najboljih ulja uopšte.

750,00 RSD
EUXYL PE9010 - Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

EUXYL PE9010 - Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

EUXYL PE9010 - KONZERVANS

Sastav: Phenoxyethanol (and) Ethylhexylglycerin

             Phenoxyethanol          90.0%

150,00 RSD
RUZMARIN - CO2 EKSTRAKT

RUZMARIN - CO2 EKSTRAKT

CO2 ekstrakt lista ruzmarina

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (organic) and Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract

300,00 RSD
LANOLIN

LANOLIN

300,00 RSD

Blog/Vesti

MANGO BUTER

MANGO BUTER
Novost

MANGO BUTER

Mangifera Indica (Mango) Seed Butter